Gjør pokerkvelden til en fest

Etter å ha gjemt pokeransiktet i skapet lang tid, kan du nå endelig invitere venner og kjente hjem til pokerlag. Forbered deg med å trene opp ferdighetene dine på et norsk nettcasino, pynt bordet, stuen og deg selv, og du er klar for pokerfest!

poker

Send ut invitasjoner til dine venner til et hyggelig pokerlag på fredagskvelden. Etter en heftig arbeidsuke kan du pynte bord og stue i pokerstil. For å komme i skikkelig pokermodus, kan du overraske gjestene med en liten velkomstgave, før dere bretter opp ermene og er klare til innsats.

Uten mat og drikke duger helten ikke. Og alle pokerspillere som bruker sine kunnskaper klokt og med omhu, trenger hjerneføde for å opprettholde innsatsen. Finn fram den sunne maten og gjør en morsom tvist. Hva med forskjellige typer salater, sushi eller rawfood? Husk også på å påse at alle har frisk drikke i glasset – alkoholfritt eller en hjemmelaget juice. Du finner mange oppskrifter til gode drikker på nettet.

“Den gode nyheten er at det finnes flust med nydelige, gode søtsaker og digg snacks som du kan kose deg med på kvelden – med klokkeren samvittighet.”

Ingen selskap uten noe søtt – og du kan imponere dine venner med en søt overraskelse som du har pyntet litt ekstra i forbindelse med pokerkvelden. Har noen i gjengen bursdag, kan du også ordne en skikkelig pokerbursdagskake i anledning feiringen og kvelden.

Dekk opp til fest og tenn stearinlys og lysekronen. Finn fram smokingen fra klesskapet, ta på deg mansjettknappene, og husk å ta på deg pokerhanskene før kvelden starter. Å være godt forberedt er alltid en vinner i alle selskap, enten det er fest eller en skikkelig pokerfest. Dette blir en morsom kveld i gøyalt og hyggelig selskap!