Helsemessige gaver fra YouWish 

Nettsiden YouWish er det perfekte stedet å kjøpe en gave til de som har alt. Det er jo slik at det ikke alltid er lett å kjøpe en gave, rett og slett fordi den som skal få gaven, har alt han eller hun trenger. De fleste av oss ønsker jo gjerne å gi en gave som faller i smak, og det er man nesten garantert å få til hvis man går for en gave fra YouWish.  

Trening i gave

Det er flere og flere av oss som blir opptatte av å leve et sunt og bedre liv. En stor del av et sunnere liv er gjerne at man skal komme seg i litt mer bevegelse. Det er slik at vi mennesker har blitt mer og mer sittestillende, og det er ikke en fordel for helsen vår. Ønsker man å gi en helsemessig gave til et familiemedlem, en venn eller en kollega, så finnes det mange flotte alternativer hos YouWish, på http://youwish.no/gavetips. Blant annet er det mulig å kjøpe en privat squashtime for en person. Gaven går ut på at mottakeren får spille squash med en norgesmester i squash. Det vil bli opplæring i ulike squashteknikker, i tillegg til at man også får lært ulike taktikker. Det beste med det hele er jo at kroppen får en skikkelig god treningsøkt, noe som er helt topp for helsen.

Kampsport

Hvis squash ikke er helt tingen for den man ønsker å kjøpe gave til, så kan det være at kampsport faller litt mer i smak. Hos YouWish kan man kjøpe en privattime innen kampsport til noen som man ønsker å glede med en helsemessig gave. Mottakeren av gaven får velge mellom thaiboksing, MMA, submission wrestling og brasiliansk jiu-jitsu. Det er selvfølgelig med en personlig trener som skal veilede timen, i tillegg til at en kvalifisert instruktør også er til stede. Gaven er beregnet som en treningstime for én person. Gaven passer like godt til kvinner som til menn, og vil helt klart gi mottakeren en annerledes og god opplevelse. Det er ingen tvil om at gaven er en god treningstime for hele kroppen.