Matkasse-dilla!

Det finnes opptil flere eksperter som setter sammen de såkalte matkassene på nett. En av favoritter innenfor matkasser er Godtlevert. Mesterkokken Ole Martin Alfsen, kjent som dommer fra TV-programmet 4-stjerners middag på TVNorge, har satt sammen menyer til de mange norske hjem. Du kan finne en matkasse som fyller alles behov, uansett hvor mye tid dere bruker på kjøkkenet.

Du kan bestille akkurat hvilken matkasse du ønsker hos godtlevert.no. Det er et sunt alternativ sammenlignet med å stresse i matbutikken på tom mage. Finn opptil flere typer matkasser satt sammen med de beste råvarer og kortreiste grønnsaker. Hos Godt Levert kan du også legge til en fruktkurv for uken. Et mellommåltid er lurt å ha påmiddag lur.

Så kan du åpne din matkasse og finne din egen middagsmeny, gode råvarer, økologiske grønnsaker, og produkter fra leverandører som bryr seg om at du spiser minst mulig e-stoffer. Samtidig sikrer du deg en middag basert på dyrevelferd og omsorg for det som ligger på tallerkenen.

Uansett hvor lang tid du ønsker å bruke på å tilberede middagsmaten, finner du matkasser tilpasset deres behov. Er du med på Grete Roedes program, har Godtlevert også en Grete Roede-matkasse, med oppskrifter basert på oppskriftene i programmet. Dette er utmerket for deg som ønsker gå ned i vekt, eller rett og slett et valg for hele familien.

“Selv om kaloriinntaket er lavere, trenger kroppen fortsatt en rekke vitaminer og mineraler, så det er smart å kutte i matvarer som inneholder tomme kalorier og få næringsstoffer.”

Med matkasser sparer du både tid og penger. Klikk deg inn og velg en spennende middagsmeny. Med Ole Martins oppskrifter er du sikret en sunn, spennende middag i en travel hverdag. Spis og lær samtidig nye triks på kjøkkenet!